KihU - FBC Remix C2-pojat (2003) (0 - 5)

Aika: 6.1.2018 12.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: PC2-YJS


KihU vs. Remix


Pojat lähtivät taistoon levänneinä ja innokkaina, mikä näkyi hyvänä keskittymisenä pukukopissa. Alkuun pojat hieman valittelivat, että alusta tuntuu ihmeelliseltä ja siihen menikin tovi totutella. Remix ei antanut sen liikaa häiritä vaan aktiivisesti rakensi peliään ja muutaman kerran maalikehikkoa jo kolkuteltiin. Viimeistelyssä oltiin hieman hätäisiä ja harkitulla syöttelyllä ketjukaveri olisi saanut laittaa pallon tyhjiin. Avausosuma roikkui ilmassa, kunnes nopeasta vastahyökkäyksestä Nikon veto pomppi maalivahdilta irtopalloksi. Vikkelä Konsta pääsi siihen ensimmäisenä ja –noh, hieman kyseenalaisesti- pallo kimposi jalasta maaliin. Tuomarit kuitenkin katsoivat, että se ei ollut sääntöjen vastainen, joten Remix meni 0-1 johtoon. Remix jatkoi myllytystään ja Mäenpään veljekset tekivät näyttävän osuman muutamalla syöttelyllä. Nyt peli kulki ja hyvän pyörityksen jälkeen Juho sai tällätä matalan vedon alakulmaan.

Toisessa erässä tuli hieman vauhtia lisää ja sitä myöden myös lisää säpinää ja sohellusta. KihU pääsi hieman kyytiin mukaan saaden muutamia paikkoja kaventaa tilannetta. Hankonen oli mies paikallaan ja torjui pahimmat niistä loistavasti. Loppua kohden pelin painopiste siirtyi enemmän ja enemmän Kihniön päähän ja Remix pyöritti peliä. Ainut vain, että sama asia vaivasi edelleen, mikä oli jo ensimmäisessä erässä. Avopaikassa ollutta kaveria ei huomattu ja yksin yritettiin tehdä maalia. Vaikka kentällä oli paljon tyhjää tilaa, niin palloa ei sinne osattu pelata. Muutama mallikas yritys kyllä nähtiin, mutta niistä ei syntynyt tulosta.

Erätauolla valmentajat antoivat ohjeeksi nostaa katse ylös peliin ja pelata enemmän viisikkona. Remix jatkoi samaa pyöritystä kolmannessa erässä. Nyt hyökkäyksissä oli ajatuskin mukana ja paikkoja alkoi tulla. Toki vastustaja alkoi hieman jo väsähtää, mutta periksi se ei antanut. KihU:n paras paikka tuli läpiajosta, mutta Hankonen peitti tilan vastaantulolla ja sai estettyä vedon. Omassa vastaiskussaan tuttu duo tehtaili Remixille maalin. Roni syötti Nikon keskeltä juoksuun. Nikon harhautteli omatkin pelaajat solmuun, mutta pääasia oli se, että pallo oli verkon perillä. Remixin viidennessä osumassa oli sitä mitä valmentajat pojilta pyysivät. Hyökkäysalueen katkosta päästiin vastahyökkäykseen ja Konsta malttoi syöttää vapaana olleelle Laurille. Lauri ei saanut tasapainoista vetoa aikaiseksi, mutta pystyi pitämään pallon itsellään. Pienellä siirrolla takaviistoon, josta Einari sai helposti lyödä pallon yläkulmaan. Hankoselle nollapeli ja Remixille pisteet 0-5 voitolla. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 107:38Korpela KonstaMäenpää Niko
0 - 208:49Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 313:06Saari JuhoMäenpää Niko
0 - 439:19Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 543:05Marttila EinariSiltala Lauri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 19 torjuntaa
Kivioja Joonas: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja