SPV - FBC Remix C2-pojat (2003) (4 - 4)

Aika: 13.1.2018 10.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: PC2-YJS


SPV vs Remix


Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti ja molemmat olivat valmistautuneet taistoon. Syöttöpeli toimi ja paikkoja syntyi, mutta molempien puolustus hoiti tonttinsa ja maalivahdit torjuivat loput. Remixillä oli paremmat tilaisuudet alussa, mutta vasta erän puolivälin jälkeen syntyi ensimmäinen maali. Roni heitti pitkällä avauksella pallon hyökkäykseen, jossa Jeppe kirmasi täyttä päätä, sivaltaen pallon ohi maalivahdin. Hieno tasoitus tuli parin minuutin kuluttua, kun seinäjokiset syöttelivät laidasta kulmaan ja nopea passaus keskelle paraatipaikalle viilettäneelle pakille oli sen verran nopea, ettei Hankonen voinut mitään. Remix nappasi kuitenkin johdon tauolle mentäessä, kun Niko vapaalyönnistä syötti Ronille. Ronin veto kimposi vastustajan mailasta maalivahdin jalan yli. Näköesteeksi viilettäneellä Mäki-Tuurilla saattoi kyllä olla tilanteessa näppinsä pelissä.  

Toisen erän alku näytti Remixläisittäin varsin hyvältä, sillä heti ensimmäisestä hyökkäyksestä Konsta pujotteli itsensä läpi ja tyylikkäästi laittoi pallon ylänurkkaan. Peli jatkui ensimmäisen erän kaltaisesti tasaisena, mutta poikien hyökkäykset olivat enemmän pitkän pallon roiskintaa, vastapuolen rakennellessa omansa maltilla. Näin he pääsivät loppupuolella erää hallitsemaan hieman peliä ja kavennettua tilanteen 2-3.

Viimeiseen erään laitettiin hieman tempoa lisää ja peli oli varsin vauhdikasta. Remix karkasi uudelleen kahden maalin johtoon, kun pojat kierrättivät palloa kentällä ja pääsivät hetken myllyttämään kunnolla. Ronin kova puolenvaihto antoi Juhon tykin laulaa ja sinne helähti. SPV otti aikalisän ja kasasi joukkonsa kokoon. Remixin taktiikkana oli puolustaa johtoaan ja hyödyntää nopeita kärkipelaajiaan. Puolustamisessa jouduttiinkin koville, sillä nyt SPV vuorostaan pyöritti Remixiä. Antaakseen pojille hieman hengähdysaikaa ja katkaistakseen vastustajan myllyn, Remix otti aikalisän. Peliä oli enää kolme minuuttia jäljellä ja SPV pääsi aloittamaan vapaalyönnillä. Ja teki sen tehokkaasti kaventaen pelin 3-4. Nyt oli enää hetki kestettävänä ja pojat yrittivät ratkaista pelin saamalla pallon tyhjään maaliin, koska SPV pelasi kuudella kenttäpelaajalla. Yritykset vain olivat hätäisiä. Pitkän vaihdon tahkonneet pelaajat eivät enää jaksaneet puolustaa harkitusti, saati painostaa vastustajaa. Riittävä tila jäi keskeltä laukoa ja pahassa maskissa ollut Hankonen ei voinut tilanteelle mitään. Tuomarilinja oli jokseenkin häilyvä ja kovasti tätä niin pelaajat, valmentajat kuin katsomokin ihmettelivät. Hyökkäyspään tilanteessa Remix pelaajaa rikottiin pariinkin otteeseen ja pelaaja itse luuli vihellyksen johtaneen oman joukkueen vapaalyöntiin. Pelaaja laittoi nopeasti pallon paikoilleen ja löi sen maaliin. Tuomarin käsi osoitti kuitenkin eri suuntaan…  Seuraavassa tilanteessa Remix sai pallon ja käänsi sen nopeaan hyökkäykseen. Vastapuolen pelaaja liikkui juoksulinjalle estäen hyökkäyksen ja taklasi hyökkääjän ilmalennolle. Tilanteesta ei tuomiota. Miten kukakin tilanteen haluaa katsoa, mutta harmittamaan ne jäivät. Voitolla Remix olisi ottanut paikan sarjan kärjessä. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 107:36Klankki JesperMäenpää Roni
1 - 109:34Halmesmäki DanielÄmmälä Aleksi
1 - 214:14Mäenpää RoniMäenpää Niko
1 - 315:17Korpela KonstaMäenpää Niko
2 - 325:52Kettunen VeetiÄmmälä Aleksi
2 - 437:43Saari JuhoMäenpää Roni
3 - 4 (yliv.)42:13Yli-Hakala MikkoHalmemäki Daniel
4 - 4 (yliv.)44:18Luhtala AatuKettunen Veeti
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 8 torjuntaa
Yliaho Aapeli: 5 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja