FBC Remix C2-pojat (2003) - SPV (2 - 3)

Aika: 17.2.2018 15.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: PC2-YJS


Remix vs. SPV


Peli lähti vauhdikkaasti liikkeelle ja jalat piti olla alusta alkaen vetreässä kunnossa. SPV hallitsi palloa enemmän, mutta Remix puolusti tiiviinä pakettina, eikä päästänyt seinäjokisten laukojia vetämään. Pojat saivat muutamia loistavia maalintekotilanteita, joista paras oli Juholla. Roni avasi puolustajien selustaan Juholle juoksupallon. Riku teki hyvän maskin maalivahdille, kun Juhon kierteinen laukaus lähti kohti takakulmaa. Mutta kuin ihmeen kaupalla maalivahti ehti heilauttaa kätensä pallon tielle. Molemmilla oli paikkoja, mutta puolustus ja maalivahdit pitivät pintansa. Näin maaleja ei avauserään saatu.

Peliin ei juuri muutosta tullut, vaan se jatkui samaan tyyliin kuin ensimmäinen erä. Kumpikin haki maltilla maalintekotilanteita, jotka joko puolustus torppasi tai maalivahti torjui. Remix tuli erään hieman aggressiivisemmin ja oli halukkaampi ratkaisuissa. Alivoimakin kestettiin hienosti ja Hankonen nappasi tilastoihin muutaman makoisan torjunnan. Tasaväkisen väännön erävoiton otti kuitenkin Remix piirun verran nälkäisemmällä otteellaan.

SPV paineisti erän alun voimakkaasti, eikä Remix saanut kunnon purkua aikaiseksi, vaan joutui taistelemaan omalla alueella. Nopealla vapaalyönnillä kulmasta SPV:n pelaaja sai nakuttaa vapaasti keskeltä pallon pahasti maskissa olleen Hankosen ohi. Pieni terävyys katosi miesvartioinnissa ja syöttölinjojen peitoissa. Remixille tarjoutui mahdollisuus tasoittaa peli ylivoimalla, kun Riku torpattiin kulmauksessa. Ylivoima pyöri hyvin ja vetoja ammuttiin tarkasti. Omat maskimiehet vain sattuivat olemaan edessä… Juuri kun rangaistus oli loppunut, Lauri syötti Nikolle, joka latasi keskeltä pomppivan vedon maalia kohti. Viimeisin pomppu kimposi maalivahdin edestä ja meni jalan yli maaliin. Erän puolivälissä SPV sekoitti paikanvaihdoillaan Remixin puolustusta sen verran, että miesvartiointiin saatiin tarvittava aukko. Paha veto maskin takaa takakulmaan yllätti Hankosen. Pojat jatkoivat taistelua ja toivat pelin tasoihin hienolla maalilla. Niko toi pallon vahvasti laidasta ylös, pysäytti vauhdin ja kiepahti ympäri jatkaen matkaa keskelle. Lauri oli hiipinyt takakulmalle, jonne Niko syötti. Terävä laukaus lävähti yläputken alle jättäen maalivahdin voimattomaksi. Remix käytti aikalisän ja latasi hieman akkuja. Pojat olivat päättäneet taistella ja rymistelivätkin hyvin. Mutta puolustusalueen kaksinkamppailussa tuli pallonmenetys ja taitava vastustaja kiemurteli kulmasta irti. Sähäkkä kääntölaukaus upposi samaan paikkaan kuin edellinen. Pojat hakivat tasoitusta vielä lopussa ilman maalivahtia, mutta se jäi yritykseksi. Näin SPV vei kärkikamppailun pisteet plakkariin ja vankisti ykköspaikkaa sarjassa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 131:03Halmesmäki DanielOosi Joni
1 - 135:48Mäenpää NikoSiltala Lauri
1 - 239:32Yli-Hakala MikkoManninen Leevi
2 - 241:35Siltala LauriMäenpää Niko
2 - 342:53Luhtala AatuEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
21:04Mäenpää Niko2 min
33:38Luhtala Aatu2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 10 torjuntaa
Yliaho Aapeli: 10 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja