FBC Remix C2-pojat (2003) - NJ 04 (7 - 2)

Aika: 17.2.2018 17.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: PC2-YJS


Remix vs. Nurmo04


Pojat aloittivat rauhallisesti ja liikuttelivat palloa helpoilla syötöillä, mutta puskivat itsensä liian ahtaalle, joten ihan huippupaikoille erän alussa ei päästy. Vähitellen avauspelikin löytyi ja pelin painopiste oli vahvasti Nurmon päädyssä. Hyvällä syöttelyllä pojat saivat riittävästi tilaa ja laukoivat hanakasti. Erän puolivälissä saatu ylivoimakaan ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan osumaa saatiin vielä odotella. Valmentajat vaativat poikia kokeilemaan muutaman kerran nopeaa pallon liikuttelua, joka toikin ensimmäisen maalin. Nikon ensimmäinen veto viuhui hieman ohi, mutta Riku oli terävänä sännäten jatkotilanteeseen. Muutenkin pelissä vahvasti taistellut Riku väänsi pallon maalin takaa nopeasti Ronille, joka jatkoi ykkösellä takaisin Nikolle ja verkko heilui. Nurmo tasoitti pelin pian perään: ”syötä kulmaan- juokse maalille- laita pallo sisään” –periaatteella. Juho laukoi hetken kuluttua Remixin uudelleen johtoon, kun Niko antoi nopean vaparin Rikun tehdessä maskia.

Nurmo ei päästänyt Remixiä helpolla vaan laittoi tosissaan hanttiin. Ensimmäiset minuutit Nurmo tuli hanakasti karvaten ja sai ahdistettua Remixin puolustusta. Mutta poikien ensimmäinen kunnon hyökkäys oli tehokas. Juuso syötti Nikon keskeltä vapaaksi. Riku teki jälleen loistavasti maskia, kun Niko latasi kantilta pallon maaliin. Nurmo jatkoi taistelua ja sai tehtyä kavennuksen viivasta lähteneelle vedolla, joka meni hieman heppoisesti Hankosen käsien kautta maaliin. Tämän jälkeen poikien peli alkoi takuta ja muuttui kovin nihkeäksi. Syötöissä hätäiltiin ja pallollinen rohkeus puuttui. Tilanne kuitenkin saatiin takaisin hallintaan ja pelin kulku palasi ennalleen. Juho sai pyssyttää verkot heilumaan samaan tapaan kuin edellisenkin vedon, keskialueelta Nikon syötöstä. Parin minuutin kuluttua Rikulla oli loistava tilanne, joka avautui Ronin oivallisesta syötöstä. Pallo kuitenkin karkasi kulmaukseen. Riku itse nouti pallon ja palautti sen Juholle viivaan ja säntäsi heti maskiin maalille. Juhon laukaus tuli sopivan korkuisena ja Rikun onnistui ohjata se maaliin. Muutamia paikkoja pojat vielä saivat luotua, mutta erätauolle mentiin 5-2 lukemin.

Erän alkuun Nurmo tuli jälleen vahvasti ja poikien hätäillessä oli lähellä tehdä maalinkin, mutta Hankonen oli nyt hereillä. Hätäily konkretisoitui, kun vapaalyönnissä olisi ollut rauhallinen tilaisuus vaihtaa pelaajia, niin se lyötiin suoraan vaihtoaluetta kohden. Jäähyhän siitä seurasi, koska kentällä oli samanaikaisesti useampi pelaaja. Alivoima pelattiin jälleen kerran hyvin, eikä takaiskua syntynyt. Tämän jälkeen pojat ryhdistäytyivät ja toivat peliin lisää rytinää. Hyökkäyspäässä Mäki-Tuuri, Erkkilä ja Riku väänsivät vahvasti ja saivat tehtyä pallotaitureille tyhjää tilaa. Roni näytti omaa osaamistaan tuoden pitkällä kuljetuksella pallon omalta alueelta ylös. Pienestä siirrosta Arttu H. vippasi ilkeän roikun maalille, jonka maalivahti imuroi. Erän loppua kohden pojat alkoivat hieman varmistella peliä liian aikaisin ja Nurmo päästettiin kiinni peliin. Omassa päässä hidasteltiin ja avaukset eivät onnistuneet, joten Nurmo pääsi luomaan vaarallisia tilanteita. Mutta Hankosta ei enää yllätetty, joten pojat korjasivat pisteet kotiin komealla 7-2 voitolla, kun Einari laittoi lopussa pallon vielä tyhjiin.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 011:03Mäenpää NikoMäenpää Roni
1 - 111:43Mäntyniemi JimiLilli Mikael
2 - 113:07Saari JuhoMäenpää Niko
3 - 117:22Mäenpää NikoMäki-Saari Juuso
3 - 219:01Leskinen JonatanMäntyniemi Jimi
4 - 225:35Saari JuhoMäenpää Niko
5 - 226:49Ikola RikuSaari Juho
6 - 238:33Haukilehto Arttu Mäenpää Roni
7 - 2 (tm)44:45Marttila EinariEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
06:31Peltokangas Arttu2 min
32:57Mäki-Saari Juuso2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 6 torjuntaa
Ketola Veeti: 18 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja