FBC Remix C2-pojat (2003) - KihU (4 - 2)

Aika: 4.2.2018
Paikka:
Sarja: PC2-YJS

Remix vs. KihU

Otteluun lähdettiin maltilla matkaan, ehkä jopa liiankin varovaisesti. Pallo kulki kyllä hyvin ja paikkojakin saatiin, mutta vastustaja päästettiin oman maalin edustalle hieman liian vapaasti ja taitava pelaaja pisti pallon maaliin. KihU tuli muutenkin vahvasti erässä ja vauhtia riitti. Remix hallitsi palloa enemmän, kun KihU yritti nopeilla vastahyökkäyksillä saada lisäosumia. Varsin hyviä paikkoja heille tuli, mutta Hankonen maalissa oli iskussa ottaen monta tärkeää torjuntaa. Remix ei ollut tässä huonompi, vaan pääsi useampaan otteeseen laukomaan. Vedot vain suuntautuivat joko suoraan päin tai liian ylös. Maalivahti napsi kaikki kovatkin vedot yläkulmista, joten mokeilla oli oma taistonsa käynnissä. Syöttelypelissä pojat olivat hieman hätäisiä ja puskivat ahtaimmasta raosta mitä kentältä löysivät, joten kavennus jäi tulematta.

Valmentajien herättelyt toivat peliin malttia ja rauhallisuutta, vaikka erän alku olikin vielä säheltämistä. Molemmissa päissä oli enemmän kuin lähellä, että pallo olisi ollut maalissa, mutta kalkkiviivoilta se saatiin vielä siivottua pois. Ajassa 7:51 Remix onnistui tuomaan pelin tasoihin, kun pallo pomppi Nikon lapaan karvauksen jälkimainingeissa. Hieman aiemmin oli jo tilanne, missä Roni-Niko-Jeppe akseli syötteli hienosti, mutta moke oli kohdillaan. Remixin juna nytkähti näin liikkeelle ja kiihdytti vauhtia, kun jatkoa seurasi heti perään. Lauri hämäsi pakkeja loistavasti ja jätti perässä tulleelle Nikolle, jonka tarkka sivallus osui toistamiseen kainalon alle. Ja kun junan saa liikkeelle niin sitä ei niin vain pysäytetä. Roni vapautti Nikon laidasta juoksuun, joka kiersi kulmaukseen vieden puolustajat mukanaan. Tarkalla syötöllä Niko löysi maalin kulmalla odotelleen Jepen ja onetimer heläytti Remixin 3-1 johtoon. KihU otti aikalisän ja pysäytti junan Parkanon asemalle. Erän loppu oli tasainen ja molemmissa päissä maalivahdin koppasivat palloja kuin konduktööri matkalippuja.

Juna jatkoi matkaansa ja taas mentiin. Vauhti jatkui samana, kun Niko ja Konsta ahdistivat vastustajan puolustajan laitaan ja karvasivat pallon. Niko säntäsi karkuun ja rystyltä syötti takakulmalle nousseelle Laurille. Laurin oli helppo tuulettaa, kun sai laittaa pallon tyhjään maaliin. Matkustus oli leppoisaa, sillä juna rullasi hyvin ja tasaisesti. Remix istui tukevasti ohjaamossa ja välillä hidasti tiukimpiin kurveihin ja kiihdytti suorilla nopeutta. Omista tilanteistaan Remix ei saanut osumia aikaiseksi, kun taas vastustaja hienolla vaparilla kavensi pelin 4-2. Ennen pääteasemaa ei muita pysähdyksiä tehty eikä havereita sattunut. Näin täydet pisteet omien matkaan.