B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - Nibacos klo 12 (5 - 2)

Aika: 1.12.2019
Paikka: Ilmajoki-halli
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


FBC Remix vs. Nibacos

Erä I

Kuten ennenkin, oli ensimmäinen erä tasainen ja kumpikin joukkue pelasi maltillisesti välttäen isoja riskejä sekä suojeli omaa pelialuettaan. Vaikka Nibacos pääsi aloittamaan maalinteon nopeasti, Remix puolusti hyvin. Muutaman avoimen paikan pojat antoivat vastustajalle, mutta Mikkilä maalissa oli sijoittunut oikein ja torjui laukaukset. Oma hyökkäyspelin rakentelu oli tällä kertaa parempaa ja palloa saatiin pelattua hyökkäysalueelle päästen vetopaikoille. Maalisarake jäi vielä kuitenkin odottamaan merkintää.

Erä II

Remix tasoitti pelin heti erän alkuun. Pojat noudattivat annettuja ohjeita ja saivat vastustajan ahdistettua kulmaukseen. Riku ja Konsta loivat kovan paineen riistäen pallon Remixille. Nopea Konsta röyhkeästi suuntasi suoraan maalille harhauttaen maalivahdin ja laittoi rystyllä pallon maaliin. Peli sai selkeästi enemmän vauhtia ja tilanteita tuli kumpaankin päähän. Remix oli hivenen hallitsevampi osapuoli pallollisena ja syöttöpeli kulkikin hienosti. Erän puolivälissä pojat menivät johtoon Nikon syöttäessä ja Hermanin laukoessa laidalta tulisesti. Loppua kohden fyysisyys lisääntyi ja pallosta taisteltiin oikein tosissaan. Remix ei antanut isokokoisille kokkolalaisille periksi vaan vikkelämpinä haastoivat rohkeasti ja saivatkin heidät ahdinkoon.

Erä III

Remixin taktiikka, jota pojat noudattivat, puri. Ohjaava paineistus ja hyvä liike teki vastustajan pelinrakentelun vaikeaksi, eikä se päässyt hallitsemaan pallollista peliä. Vikkelästi liikkuneiden Remix-pelaajien kanssa vastapuolen hermo alkoi palaa ja näin Nibacos istui useampaan otteeseen rangaistuspenkillä. Remix sai lähes puolet erästä pyörittää ylivoimaa, mutta se oli varsin tehotonta. Vain muutama maalia kohden suuntautunut laukaus saatiin aikaiseksi, eikä kahden pelaajan ylivoimakaan tuottanut tulosta. Ehkä poikien taktiikka oli vain väsyttää vastustajaa, joka otti aikalisän. Tokikaan se ei heille tuottanut toivottua tulosta, sillä Remix lisäsi tämän jälkeen johtoaan. Niko avasi pitkällä päätyyn, johon Konsta ehätti ensimmäisenä. Kaarros maalin takaa ja nopea syöttö Hermannille, joka tykitti ”B-pisteeltä” pallon yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin Nibacos pääsi kaventamaan, kun puolustuksen epäonninen avausyritys jäi suoraan vastustajan haltuun keskialueelle, eikä kaveri siitä paikasta jättänyt Mikkilälle mitään mahdollisuuksia torjua palloa. Lukemat olisivat voineet olla tiukemmat, mutta ensimmäistä kertaa B-pojissa maalissa ollut Mikkilä pelasi todella hyvin ja torjui monen monta kertaa. Kuittaus Nibacoksen takaa-ajoon tuli heti perään, sillä vapaalyönnistä Konsta pyssytti pallon avoimeen maaliin Ronin syötöstä. Sinetiksi erän lopussa Einarin, Rikun ja Tuukan prässäys tuotti vielä yhden osuman, kun pallo hieman onnekkaastikin pomppi Einarin kulmaväännön jälkeen suoraan Rikulle kuin tarjottimella maalin eteen. Rikulla olisi ollut vielä paikka syöttää Tuukalle, jota maalivahti ehkä hieman odotti, mutta Riku löikin rystyllä pallon längistä sisään. Makea voitto ja hieno peli päättyi lukemiin 5-3. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 103:54Niklas HonkaniemiSamuel Uusitalo
1 - 115:21Korpela KonstaEi syöttäjää
2 - 122:47Kangas HermanMäenpää Niko
3 - 140:44Kangas HermanKorpela Konsta
3 - 242:13Niklas HonkaniemiEi syöttäjää
4 - 243:50Korpela KonstaMäenpää Roni
5 - 244:58Ikola RikuMarttila Einari
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
33:31Joukkuerangaistus; Protestointi;Aukusti Rutanen2 min
36:32Vaarallinen peli; Aleksi Erkkilä2 min
37:59Mailaan lyönti; Mattis Rajala2 min
Torjunnat:
Mikkilä Aleksi: 18 torjuntaa
Sasu Porko: 14 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
25Mikkilä Aleksi
Maalivahti
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja