E2-pojat (2010-11) - Jeppis FBC (2 - 14)

Aika: 25.10.2020
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: E2-pojat kilpa PM

Toisessa pelissä vastaan asettui Jeppis Pietarsaaresta ja maalia asettui vartioimaan Vilho. Kylmä kyyti alkoi ajassa 00:16, kun vastustaja laukoi ensimmäisen maalin.  Remix sai muutamia hienoja vetoja vastustajan maalille, jotka eivät kuitenkaan päässeet maalivahtia yllättämään. Oma puolustus hieman nukahti ja vikkelä vastustaja rankaisi heti tehden toisen maalin ajassa 2:21. Vastustajalla oli valtava vauhti päällä ja kylmä kyyti jatkui ajassa 3:00, kun se laukoi lukemiksi jo 0-3. Miika ja Wilmer tekivät hienoa yhteistyötä kentällä ja saivat hienon tilanteen aikaiseksi Jeppiksen maalille – pallo liukui ehkä pallon halkaisijan verran maalin ohi! Tästä peli kääntyi jälleen vastustajille ja Vilho teki upeita torjuntoja. Jesse S onnistui myös pallonriistossa omalla alueella, ja pallo saatiin takaisin keskialueelle. Vastustaja palautti pallon kuitenkin nopeasti taas maalinedustalle, jossa vaarallinen tilanne: Vilho torjui pallon, mutta hukkasi sen saman tien. Onneksi puolustus oli hereillä ja putsasi pallon pois. Lauri K nappasi pallon taitavasti haltuun ja laukoi kohti maalia. Maalivahti torjui ensimmäisen vedon, mutta pallo pomppi takaisin Laurille, joka laukoi uudelleen ja niin oli pallo vastustajan maalissa ajassa 10:40. Jeppis iski taas lujaa ja vain 30 sekuntia myöhemmin se teki lukemiksi 1-4. Seuraavasta aloituksesta Jesse K kiskaisi suoran laukauksen kohti maalia, joka yllätti maalivahdin ja lukemat olivat 2-4. Koko joukkue selvästi piristyi loppuerää kohden  ja hyökkäyspäässä Roope ja Jami tekivät lujasti töitä, mutta joka välissä Jeppis sai peliä Remixin maalille. Myös Touko teki näyttäviä pallonryöstöjä ja sai painetta aikaan hyökkäyspäässä muutamilla vedoilla kohti maalia. Erätauolle mentiin lukemissa 2-4.

Toisen erän alkuun Jesse K ampaisi Jeppiksen kentän läpi ja laukoi kohti maali, mutta maalivahti oli hereillä ja torjui vedon. Laukauksia saatiin kohti vastustajan maalia ja painetta saatiin hetkellisesti hyökkäyspäähän. Vastustaja oli kuitenkin vaarallinen ja pääsi läpi maalille asti. Vilho torjui useamman kerran, mutta ajassa 22:08 Jeppis siirtyi 2-5 johtoon. Tästä hetkestä lähti Jeppiksen ryöpytys, jollaista tämä joukkue ei ole joutunut kokemaan koko peliuransa aikana! Erän loputtua vajaa kahdeksan minuuttia myöhemmin tilanne oli varsin pysäyttävä; 2-11.

Kolmannen erän alkuun paine saatiin hetkellisesti vastustajan maalille, jossa muutamia vetopaikkoja, mutta vastustaja sai pelin käännettyä Remixin maalille ja ajassa 32:33 tilanne oli 2-12. Kaksi minuuttia tästä, peli vihellettiin päättyneeksi, koska Jeppis oli onnistunut kuromaan 12 maalin eron Remixiin. Eli loppulukemat olivat 2-14. Vastustaja oli ketterä ja taitava. Remixin joukkuehuuto raikui pelin jälkeen: ”HULI-HULI-HULI! TURPAAN TULI!”. Katsomossa olleita vanhempia hieman jännitti, millä mielellä joukkue on tällaisen tappion jälkeen. Pihalle purkautui vakavannäköisiä pelaajia, kunnes joku huomasi pihalla jalkapallon ja maalit. Reput putosivat käsistä ja pian pallon perässä kirmasi osa joukkueesta. Häviö ei näyttänyt vaivaavan ja pelipaikalta poistuttiin ruokailun kautta kotiin hymy huulilla. Pelaaminen on aina kivaa!