F2-poikien turnaus Kälviällä 9.12.2017

17.12.2017

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FBC Jeppis Red. Remixin maalia vartioi Vili Hauta.  Jeppis teki ottelun ensimmäisen maalin. Remix tuli pian tasoihin Lauri Jacklinin maalilla, jolle Jesse Sumuvuori antoi loistavan syötön kulmasta. Jeppis siirtyi taas maalin johtoon hetkeksi kunnes Jesse Sumuvuori tasoitti tarkalla vedolla alakulmaan. Remixin ote hiukan herpaantui ja Jeppis teki neljä maalia lisää ennen ensimmäisen erän loppua, tilanne 2-6. Toinen erä alkoi Remixin kavennuksella, josta vastasi taas Jesse. Jeppis onnistui kuitenkin taas tekemään kaksi seuraavaa maalia. Remix kuitenkin jatkaa taistelua ja Jesse laukoo kohti maalia jonka Jeppiksen maalivahti torjuu, mutta Lauri Jacklin seuraa hienosti peliä ja saa nostaa rebondin lähes tyhjään maaliin. Jeppis vastaa taas seuraavasta maalista. Ottelun viimeisellä minuutilla Jesse Sumuvuori kaventaa vielä loppulukemiksi 5-9.

Toisessa ottelussa vastassa on Nibacos. Remixin maalissa Valto Palenius. Remixin peli alkaa vauhdilla ja Lauri Jacklin tekee maalin heti ensimmäisellä minuutilla. Nibacos ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt vaan iskee pallon kolmesti reppuun. Jälleen on Remixin vuoro onnistua, kun Lauri Jacklin tykittää pallon vastuttamattomasti yläkulmaan, tilanne 3-2. Nibacos tekee seuraavan maalin. Sitten on välillä vähän onneakin matkassa, kun Jesse lyö kulmasta pallon maalille ilmeisesti syöttötarkoituksessa, niin pallo pomppiikin Nibacoksen pakkien jaloista maaliin. Ja vielä lisää hiukan onnea, kun Lauri Jacklinin veto keskikentästä uppoaa maaliin ja peli on tasan. Nibacos kuitenkin siirtyy heti uudestaan johtoon harmillisesti erän viimeisellä minuutilla. Toisen erän maalinteon aloittaa Remix ja Jesse Sumuvuori läpiajolla. Nibacos siirtyy kuitenkin taas pian johtoon 6-5. Ja kukas muukaan kun Jesse tasoittaa ottelun hienolla vanhanaikaisella. Nibacos iskee seuraavaksi kahdesti pallon Remixin maaliin ja johtaa ottelua 8-6. Remix ei kuitenkaan tästä lannistu ja Jesse pääsee yksin läpi ja hiljainen, mutta tarkka lurutus molarin längistä menee sisään. Nibacos tekee kaksi seuraavaa maalia, kunnes on jälleen Jessen aika loistaa ja kaventaa tilanne numeroihin 10-8. Molemmat joukkueet tekee vielä yhden maalin ja varsin tiukka ja jännittävä ottelu päättyy Nibacoksen 11-9 voittoon.

Kolmannessa ottelussa vastassa on Fbc Jeppis black. Remixin maalissa jatkaa Valto Palenius. Remix aloittaa ottelun vauhdikkaasti ja Jesse Sumuvuori iskee kahdesti pallon Jeppiksen maaliin. Jeppis tekee välillä maalin mutta ei aikaakaan kavennuksesta kun Jere Liinamaa voittaa kulma-aloituksen ja tekee itse maalin etukulmasta. Lauri Jacklin viimeistelee ensimmäisen erän lukemiksi 4-1. Toinen erä alkaa Remixin komennuksessa ja Jeren laukaus pomppii maalivahdin torjunnasta eteen josta Lauri Jacklin tekee maalin. Jeppis kaventaa lukemiksi 5-2. Sitten on taas Lauri Jacklinin vuoro iskeä pallo häkkiin ja hattutemppu on tosiasia. Jeppis tekee seuraavan maalin, mutta ottelun loppu onkin Remixin ilotulitusta. Topias Vieri antaa loistavan syötön maalilla vapaana olevalle Lauri Jacklinille joka ei noin namupaikasta erehdy. Seuraavaksi on taas Jesse Sumuvuoren aika onnistua. Jesse onnistuu heti toistamiseen, kun Topias Vieri tarjoilee taas loistosyöttöjään. Jesse onnistuu maalinteossa vielä kerran ja samoin Jeppis, joten loppulukemat 10-4 ja poikien kauden avausvoitto on tosiasia.