B-poikien kauden päätös Qmaxilla

15.02.2020

Remixin B-poikien pelit loppuivat siis helmikuulle kauden päättävään turnaukseen Nurmon Qmax halleille. Vastaan Remix sai viimeisiin  otteluihin SPV II ja SB Vaasan. Vaikka sarja käytännössä oli sijoitusten osalta selvä oli peleissä silti latausta ja sähinää.


SPV II vs FBC Remix

Remix ei ottanut otteluista minkäänlaista painetta vaan lähti rennolla mielellä pelaamaan hyvät ottelut. Ihan parhaalla kokoonpanolla ei tälläkään kertaa peleihin päästy, mutta se ei ole ikinä pelaajia haitannut. Spv yritti pysyä Remixin vauhdissa mukana ja tuli ottelun alussa muutaman kerran kovalla juoksulla läpi, mutta REmix pysäytti tilanteet vahvalla puolustuksella. Pallolla Remix oli vahvempi ja saaden syöttökonetta käyntiin alkoi vetoja napsua seinäjokisten päätyyn. Erien alussa pojat olivat terävimmillään ja niissä viimeistely onnistui. Vaikka Spv tuli kerran tasoihin, Remix otti johdon uudelleen itselleen. Jäähyjäkin tuli, joita olisi voinut tulla enemmänkin. Kovin ikävän piirteen nopeaan ja hienoon lajiin tuo rajujen kontaktien lisääntyminen ja voisi jopa sanoa typerä jälkipelaaminen tilanteiden ulkopuolella. Tunteet toki kuuluu peliin, mutta kädellä huitominen, repiminen, paini, kyynärpäällä lyöminen tai potkiminen ei kuulu tähän lajiin. 

FBC Remix vs SB Vaasa

Vaasa oli jo varmistanut aluesarjan voiton ja Remix säilyttäisi kakkostilansa. Näin ollen suuria panoksia ei viimeisessä ottelussa ollut. Mutta keskinäiset ottalut ovat olleet hyviä, vaikka Vaasa on aiemmat pelit kaudella selvin luvuin vienyt. Tälläkin kertaa peli itsessään oli tasaista vääntöä. Remix oli aavistuksen ottavana osapuolena, mutta sai pidettyä rivinsä kasassa ja Mikkilä maalilla oli skarppina. Vaasalaisten viimeistely oli parempaa ja pienistä virheistä he rokottivat armotta. Remixillä oli omat hetkensä ja verkko lopulta heilui myös vaasalaisten päädyssä. 

Otteluiden yksityiskohtaisempi raportti kotisivuilla B-poikien ottelut välilehdellä. 

https://www.fbcremix.com/joukkue7530/ottelut.html

15.02.2020B-poikien kauden päätös Qmaxilla
02.02.2020Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
04.01.2020Pyhien jälkeen Hollihaassa
01.12.2019Mitä tapahtui Ilmajoella 1.12
17.11.2019B-poikien pelit OP-Areenalla
26.10.2019B-nuoret avasivat oman kautensa Ilmajoella
09.03.2019Mestaruusjuhlintaa ja karsintapaikkaa hakemassa
02.02.2019C-03 lisäpisteiden metsästyksessä Lapualla
19.01.2019C1-pojat esittivät osaamistaan kotiyleisölle
06.01.2019C1- poikien Juna puksutti Tähtihallille

Siirry arkistoon »