Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen täydessä käynnissä

09.07.2019

Vanha tuttu runko jatkaa taas vuotta kokeneempana

Kauteen 2019-2020 valmistautuminen aloitettiin poikkeuksellisen aikaisin jo huhtikuun puolessavälissä tekemällä tärkeät jatkosopimukset runkopelaajien kanssa. Myös valmennuspuolelle tuli pieni muutos Kimmo Kauniston ryhtyessä joukkueen päävalmennusvastuuseen Toni Lehtimäen jatkaessa valmennuksessa sen, minkä naisten joukkueen valmennusvastuultaan ehtii.

Pelaajasopimukset on tehty seuraavasti (tilanne 9.7.2019):

Maalivahti:

Teemu Nykänen

Puolustajat:

Mikko Huhtamäki

Jaakko Pienimäki

Ilkka Salonen

Jarno Lintala (palaa kasvattajaseuraansa)

Jarno Lehtonen

Hyökkääjät:

Arttu Hankonen

Markus Kuru

Timo-Jukka Koski

Juho Kallio

Jussi Keko

Ville Keko

Miika Rinta-Korkeamäki

Antti Hernesaho

Joona Valli

Juuso Valli

Runkoa täydentää harjoitusvahvuudessa mukana olevat B-juniori-ikäiset pelaajat, jotka testien mukaan ovat valmiita haastamaan runkopelaajia pelipaikoista. Lisäksi muutaman pelaajan kanssa tilanne on vielä "keskeneräinen". Tiedotamme mahdollisista lisäsopimuksista ja vahvistuksista aina kun tiedotettavaa on.

Kesäkuulumisia

Joukkue on treenannut yhdessä huhti-toukokuun vaihteesta asti keskimäärin kolmesti viikossa. Tähän asti harjoittelu on ollut fysiikkapainotteista ensin kestävyyden ja nyt nopeuden kehittämisen merkeissä. Testien perusteella joukkue on ominaisuuksiltaan aikataulussa. vlcsnap-2019-07-09-13h03m58s269.png

Muutama pelaaja on kesän aikana viikot maakuntarajojen ulkopuolella, joten harjoittelua jatketaan osin leirimuotoisesti viikonloppuina. Harjoituksissa tekeminen on ollut todella kovalla tasolla. Tulevana perjantaina yksitoikkoiseen mäki-, porras ja intervallijuoksupainotteiseen sapluunaan saadaan pieni piristys kun joukkue käy pelaamassa harjoituspelin Qmax-areenalla. Lauantaina palataan taas sorvin ääreen perusduuniin kahden treenin leiripäivän merkeissä.

Tulevalle kaudelle mielenkiintoista odotettavaa

Ensi kaudella se sitten viimein tapahtuu: Fbc Remixin miesten edustusjoukkueen ottelu oman kunnan hallissa! Uusi olosuhteiltaan vaatimukset täyttävä halli valmistuu tämän hetkisten tietojen mukaan tammikuussa. Jos kaikki menee niin kuin Strömsöössä, voidaan keväällä pelata useita kotiotteluita viimein "kotona". Toivottavasti ottelutapahtumasta tulee vielä aiempaakin hienompi ja yleisö löytää vielä runsaslukuisemmin pelipaikoille. Joukkueen tavoitteena on alusta asti ollut, että joukkue on "kovempi kuin koskaan"...

Ennen kauden alkua pelaamme vielä ainakin Qmaxin Pre-Season cupissa sunnuntaina 8.9 ja jokusen kauden tauon jälkeen myös Suomen cupissa, jossa 2.kierroksella vastaan asettuu OP-Arenassa 15.9 klo 11.00 SB Vaasa (jatkopelit tuloksesta riippuen samana päivänä samassa paikassa).

Tervetuloa seuraamaan joukkueen otteita! Yritämme lisätä myös aktiivisuuttamme tiedotuspuolella ja somessa.

04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa