Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

02.02.2020

Tätä piti sisällään B-poikien ottelut OP-Areenalla, kun käytiin aluesarjan toiseksi viimeiseen turnaukseen. Remix kärsi sairastelusta ja loukkaantumisista, joten peleihin saatiin juuri ja juuri pari kentällistä pelaajia. Nibacoksella oli vuorostaan nuori joukkue matkassa päällekkäisten pelien vuoksi. ISB:stä osattiin odottaa vauhdikasta ja fyysistä peliä, joten ylivoimaa ja alivoimaa sai harjoitella. 


FBC Remix vs. Nibacos

Viime hetken katsaukset vatustajan kokoonpanoon osoitti, että jotain oli tapahtunut. Nibacos oli tehnyt totaalisen nuorennusleikkauksen. Joukkue koostui lähes täysin c-junioreista, joten ihan samantasoista vastusta ei ollut odotettavissa kuin aiemmin. Eikä se sitä ollut. Remix oli selkeästi kuskin paikalla ja sai oman pelin rullaamaan hyvin. Erän alut olivat varsin tehokkaita, joiden aikana Remix teki ratkaisunsa. Maalilla Hankosella ei juurikaan ollut tekemistä, joten myös Mikkilä sai ottelussa vastuuta. Kangas-Mäenpää olivat ottelussa pelituulella. 

ISB vs. FBC Remix

Päivän toisessa ottellussa mentiinkin sitten jo kovempaa vauhtia. ISB tuli päälle rajusti alusta alkean ja sai rikottua Remixin peliä jonkin verran. Mutta poikien pelivire oli hyvä ja he vastasivat rymistelyyn taidolla. Remix käytti paikkansa ja sai vastustajan pinteeseen hyvällä syöttelyllä ja liikkeellä. Viimeinen erä oli varsin rikkonainen, sillä jäähypenkkiä kulutettiin puolet peliajasta. Jäähyilyjen aikana tapahtuikin sitten pelin ratkaisevat tilanteet.

Ja lisää otteluista voi lukea seuran kotisivuilta www.fbcremix.com B-poikien joukkueen kohdalta

24.06.2021Äänestä seurallemme oma villasukkamalli
04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa